You are here

КРАЙНОТО РЪКОВОДСТВО ЗА (Paperback)

This website will display the millions of books available to order from us online.  It does not necessarily represent the current inventory at our physical store.   If you'd like to know if a particular title is on hand at our store, please contact us. Thank you!

 

КРАЙНОТО РЪКОВОДСТВО ЗА By ПЕТЯ И&#10 Cover Image
$46.99
Available from Crow via Warehouse. Usually Ships in 2-5 Days

Description


Заливането с вино може да бъде удоволствие и допълнение към добрата храна, напитки и изискано ястие Когато виното се нагрява, алкохолното съдържание, както и сулфитите изчезват, оставяйки само есенцията, придаваща фин вкус.


Първото и най-важно правило Използвайте само вина в готвенето си или напитки, които бихте пили. Никога не използвайте вино, което НЕ БИХТЕ ПИЛИ Ако не харесвате вкуса на едно вино, няма да харесате ястието и напитката, в които сте избрали да го използвате.


Не използвайте така наречените "готварски вина " Тези вина обикновено са солени и включват други добавки, които могат да повлияят на вкуса на избраното от вас ястие и меню. Процесът на готвене/редуциране ще извади най-лошото в по-лошото вино.


Виното има три основни приложения в кухнята - като съставка за марината, като течност за готвене и като ароматизатор в готово ястие.

Функцията на виното при готвенето е да засили, подобри и подчертае вкуса и аромата на храната - не да маскира вкуса на това, което готвите, а по-скоро да го подсили.


За най-добри резултати виното не трябва да се добавя към ястие непосредствено преди сервиране. Виното трябва да къкри с храната или соса, за да подобри вкуса. Трябва да къкри с храната или в соса, докато се готви; докато виното се готви, то се редуцира и се превръща в екстракт, който ароматизира.

Не забравяйте, че мястото на виното не е във всяко ястие. Повече от един сос на винена основа в едно хранене може да бъде монотонен. Използвайте вино за готвене само когато то има какво да допринесе за готовото ястие

Product Details
ISBN: 9781805426158
ISBN-10: 180542615X
Publisher: Not Avail
Publication Date: February 7th, 2023
Pages: 292
Language: Bulgarian